Seksshop, deel #1 (vóór)

Seksshop, deel #1 (vóór)

Ik blijf me er over verbazen dat de simpelste en meest doodgewone dingen me nog de zenuwen kunnen geven en ik mijn schouders ophaal over – zeg – in je eentje drie maanden naar Thailand gaan.

Iets wat ik al heel lang loop te roepen dat ik er een keer heen wil maar wat nog steeds een hele grote drempel heeft: een bezoek aan de seksshop. Niet eens om iets te kopen, maar gewoon (het woord ‘gewoon’ is even stom als het woord ‘leuk’), gewoon om daar een keer naar binnen te gaan en te doen alsof ik weet dat het verder heel normaal is.

Zondag aanstaande, met Nicole als stok achter de deur: zondag seksshop-dag. Die Christine le Duc op de Meent in Rotterdam schijnt leuk te zijn, even nagaan of het open is. Nu ik dit schrijf: heel gemakkelijk, geen idee waar ik me druk om maak. Zondagmiddag een uurtje of één: hart zit in mijn keel, ik wil eigenlijk niet naar binnen maar kom op gast het moet er een keer van komen. Oke, niks moet maar je snapt me.

Ik heb me er wel eens over verbaasd over waarom heel veel seksshops van die donkere hollen zijn, van die sleazy, ranzig-kleverig uitziende hollen. Seks is vrijheid blijheid en niet nadenken toch? In elk geval: zondag seksshop-dag.

No Comments

Post a Comment