Lavendel naast wc-rollen op een dakterras

De wc-rollen zijn van veel te lage kwaliteit.

 

Er staat een stapeltje ingeslagen. Naast de lavendel op het dakterras, tegen de muggen. Morgen regent het weer, eindelijk. Kom maar onweer, laat maar komen, hou je maar vooral niet in en ga lekker los. Het gras kan het gebruiken.

 

Tegen de tegels sta ik wat te trappen, stof komt los en een kleine onkruidplant zie ik ergens tussen de tegels door omhoog komen. Niet al te hoog nog, dat komt wel. Onweer buldert in de verte, het komt al dichtbij.

 

Hey, wat doe jij vanavond? Doe je alsof het nog steeds Corona-tijd is of heb je stiekem andere plannen?’

Geen woord nog aan de andere kant van de lijn, ik hoop dat er niet te lang gezwegen wordt want dat zou ik echt super onbeleefd vinden maar ja het is niet anders ik heb er maar mee te dealen. Een libelle bij de potgrond van de lavendel, valt er wellicht wat te halen?

 

Nee, nog niet zoveel, misschien een filmpje kijken of een serietje op Netflix of Prime. Die serie van Monica Geuze schijnt wel tof te zijn.’

Die staat niet op Prime en ook niet op Netflix’.

Nee, dat weet ik. Bedenk ik me ook nu pas.’ De geur van de lavendel hangt in de lucht en het citroengras mag ook meedoen. Oh jo wat zullen die muggen balen.

 

Ik kijk rond over het dakterras en bedenk me dat dit veel te veel op het dakterras The Room lijkt en vermaak me een tijdje met die gedachte: ‘Nee joh het is onzin ik heb haar niet geslagen’.

 

He Mark’, zeg ik als een grafisch ontwerper belt en ik de telefoon opneem. Het is een kunstenaar van schilderingen die binnenkort op een feestje komt, geen zorgen we doen het allemaal op Corona-afstand.

 

Het gaat hagelen, getik op nog steeds de tegels. Ik neem de lavendel mee naar binnen want die heeft nog meer te doen. De wc-rollen vergeet ik zogenaamd, ik koop morgen wel gewoon weer nieuwe. Makkelijk zat.

No Comments

Post a Comment